Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Λιάγκα: “Ντροπή τους” – Τι συνέβη; (βίντεο)

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όλα ξεκίνησαν με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη και αποκαλύφθηκε στο Πρωινό. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα καταπιαστούν ως εκπομπή με τα όσα έχουν διαδραματιστεί με την παράσταση όπου θα πρωταγωνιστούσε στον Πύργο Ηλίας.

Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, οι ειδήσεις που αναφέρονται σε ξαφνικό πρόβλημα υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη δεν ισχύουν αφού είναι ένα πρόβλημα υγείας που ο ηθοποιός γνώριζε εδώ και μέρες και ο ίδιος είχε αποκαλύψει δημόσια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που με έντονο ύφος είπε:

«Επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού – σε θέμα σεβασμού δε μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα – είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πάρα πολύ τους καλεσμένους του. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδερφού του, ο ίδιος το έχει πει άλλωστε και δε θα κάναμε ποτέ κάτι στεναχωρούσε έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Και να θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι που πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες που έκαναν διάφορα στην πλάτη τους.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.