Έξαλλοι στον ΑΝΤ1 – Η υποκρισία του Λιάγκα και το τέλος της Παπαθωμά απο τις «Μέλισσες»

Πολύ πιο σύντομα θα ολοκληρωθεί από το αναμενόμενο ο ρόλος της «Βιολέτας» στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι απόφαση που ελήφθη κατόπιν έντονων πιέσεων προς τους συντελεστές της σειράς και σε αυτή δεν εμπλέκεται καθόλου ο Γιώργος Λιάγκας ή κανένα άλλο μέλος της ομάδας του «Πρωινού».

Στον ΑΝΤ1 όπως σας έγραψα και χθες είναι στην κυριολεξία έξαλλοι με τον τρόπο που λειτούργησε η Θεοφανία Παπαθωμά και αυτός φυσικά είναι και ο λόγος που ο Λιάγκας χθες και έπαιξε την ανάρτηση και στη συνέχεια έδωσε σκληρότατη απάντηση στην ηθοποιό.

Δείτε ακόμα:  "Βόμβα" Λιάγκα: Πολύ γνωστοί δικηγόροι ετοιμάζονται να αναλάβουν την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ αναφέρουν πως σε καμία περίπτωση ο ρόλος της Θεοφανίας Παπαθωμά δεν πρόκειται να φθάσει μέχρι και το τέλος του τρέχοντος κύκλου των «Άγριων Μελισσών» που θα σηματοδοτήσει και το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1.

Απο την άλλη βέβαια υπάρχει μεγάλη ευθύνη και μεγάλη υποκρισία και απο τον Λιάγκα και την θεία απο το Κιλκίς. Και εξηγούμαι.

Υπάρχει και η άλλη διάσταση στο θέμα. Το πρώην ζεύγος γνώριζε πολύ καλά τις απόψεις του καλεσμένου τους. Έπρεπε να περιμένει ότι κάτι ανάλογο θα έλεγε ο Πετράκος. Άλλωστε, είχε πάρει μια πρόγευση την προηγούμενη απο τη σύζυγο του.

Δείτε ακόμα:  Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Συγχώρησα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ

Και αναρωτιέται κανείς.

Όταν εξαιτίας της πανδημίας που δοκιμάζεται τραγικά ολόκληρος ο πλανήτης και υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι ωθούμενοι απο ακραίες και εξαιρετικά επικίνδυνες αντιλήψεις, οδηγούν ανυποψίαστους σε σκοτεινά μονοπάτια, που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την υγεία των υπολοίπων… γιατί τους δίνεις την ευκαιρία και το τηλεοπτικό βήμα να εκφράσουν την οποιαδήποτε άποψη που κουβαλούν στο μυαλό τους;
Για να κάνεις νούμερα. Διότι η χθεσινή επίκληση της δημοκρατίας του Λιάγκα μοιάζει τόσο φτηνή. Και ξέρετε γιατί;

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Καπουτζίδης: Η εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας του - «Πέρασα δύσκολα στη Eurovision…»

Γιατί όσο και αν διαφωνείς, το κακό έχει γίνει. Εκ των υστέρων διορθώσεις δεν γίνονται.

nassosblog.gr