Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση Φουρθιώτη!

Μάρτυρας τον κατονομάζει ως εγκέφαλο σε συμβόλαιο δολοφονίας δημοσιογράφου

Ήταν άνοιξη του 21 όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατήγγειλε δημόσια ότι ο Μένιος Φουρθιώτης όχι μόνο αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του, αλλά και ότι οι πυροβολισμοί που έπεσαν στο σπίτι του παρουσιαστή, ήταν «στημένοι» προκειμένου να ζητήσει ξανά αστυνομική προστασία.

Μπορεί ο Μένιος Φουρθιώτης στη συνέχεια να συνελήφθη και να παρέμεινε προφυλακιστέος για πέντε μήνες (σ.σ. ο ίδιος πέρασε τόσο ωραία στη φυλακή που ευχαρίστησε και την ίδια την Σοφία Νικολάου δημόσια) μετά τις ποινικές διώξεις σε βάρος του για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα, αναφορικά με την στημένη επίθεση σε βάρος του, ωστόσο όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν μετά την αποφυλάκιση του, ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής, επέστρεψε ανενόχλητος στον εκδοτικό στίβο.

Τη στιγμή λοιπόν που ο Μένιος Φουρθιώτης απολαμβάνει την ελευθερία του, παρουσιάζοντας μέχρι και ψεύτικες συνεντεύξεις της συζύγου του πρωθυπουργού στην εφημερίδα του, νέα στοιχεία που αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, προκαλούν ερωτηματικά και ανησυχία για την δράση του τηλεπαρουσιαστή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Βαξεβάνης, μάρτυρας κατέθεσε επίσημα στη δικαιοσύνη ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αναζητούσε κακοποιούς τους οποίους θα πλήρωνε αδρά για να τον εκτελέσουν:

«Μάρτυρας κατέθεσε επισήμως, ότι ο Φουρθιώτης αναζητούσε πιστολάδες για να εκτελέσουν συμβόλαιο δολοφονίας μου. Ακόμη 3 μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως πράγματι ο Φουρθιώτης, έψαχνε ανθρώπους για 2 ακόμη «δουλειές» για τις οποίες πλήρωνε καλά, εκτός απ τους πυροβολισμούς στο σπίτι του» σημειώνει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.