Έξι μήνες σε ασθενή που είχε απειλήσει γιατρό!

Καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, ασθενής, που είχε απειλήσει γιατρό τού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας να επισπεύσει ραντεβού για να υποβληθεί σε πρόσθετη επέμβαση, ύστερα από χειρουργείο που είχε προηγηθεί.

«Ενημερώθηκα από ειδικευόμενο γιατρό ότι έγινε φασαρία με έναν ασθενή. Είχε κλείσει ραντεβού και απειλούσε πως θα βγάλει όπλο», κατέθεσε ο 45χρονος γιατρός, με την καταγγελία του οποίου η υπόθεση έφτασε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που έκρινε ένοχο τον 31 ετών κατηγορούμενο.

Όπως εξήγησε ο γιατρός του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, είχε χειρουργήσει πριν από ενάμισι χρόνο τον ασθενή στον αγκώνα, και έκτοτε επισκεπτόταν ανά τακτά διαστήματα τα εξωτερικά ιατρεία για επανέλεγχο.

Το ίδιο συνέβη και στις 24/10, όταν ο 31χρονος ασθενής έφτασε στο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, ζητώντας να αφαιρεθούν τα υλικά από το χέρι του, καθώς, όπως είπε στον γιατρό, δεν μπορούσε να δουλέψει και είχε μείνει άνεργος από το καλοκαίρι.

«Εύχομαι να μείνουν ανάπηρα τα παιδιά σου»

Όταν ο ασθενής ενημερώθηκε πως το διαθέσιμο ραντεβού είναι για το επόμενο έτος, φαίνεται ότι βγήκε… από τα ρούχα του. «Είχε ερειστικό και επιθετικό ύφος. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας ότι ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος. Είπε να του πληρώσω τα ενοίκια» κατέθεσε ο γιατρός, και συμπλήρωσε: «Στο τέλος με ρώτησε εάν έχω παιδιά. Όταν του απάντησα, ανέφερε “εύχομαι να μην μείνουν ανάπηρα”». «Το μόνο που επιθυμώ είναι να με αφήσει ήσυχο και να μην με πλησιάσει», ανέφερε ο ίδιος, ολοκληρώνοντας την κατάθεση του.

Δεν αμφισβήτησε τις καταγγελίες

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος (αλβανικής καταγωγής) δεν αμφισβήτησε όσα ανέφερε ο καταγγέλλων.

«Είχα κάνει εγχείρηση και μου είπαν να βγάλω τα υλικά. Είχα κλείσει ραντεβού. Είπαν να πάω το καλοκαίρι και μετά τον Οκτώβριο. Κάνω μια εργασία που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χέρι μου» απολογήθηκε ο κατηγορούμενους.

Όσο για την αναφορά στα παιδιά εξήγησε ότι δεν ήταν «απειλή», αλλά το έκανε για να τον καταλάβει προσπαθώντας να «βάλει στη θέση μου το παιδί του».

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.