Έξι συλλήψεις για φθορές σε σταθμό και συρμό του ηλεκτρικού – Οι 4 ανήλικοι!

Τέσσερις ανήλικοι συμπεριλαμβάνονται στα έξι άτομα τα οποία συνελήφθησαν την Πέμπτη, με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμό και συρμό του ΗΣΑΠ.

Οι συλλήψεις έγιναν το πλαίσιο του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.Σ.Υ. «ΑΡΙΑΔΝΗ». Πραγματοποιήθηκαν στους σταθμούς του Η.Σ.Α.Π. «Αττική» και «Νέο Φάληρο».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «OPAP ARENA Αγία Σοφία» στη Νέα Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Πέμπτης (20/10), μεγάλος αριθμός φιλάθλων εισήλθε στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. «Περισσός» και ομάδα ατόμων άναψαν φωτοβολίδες και προκάλεσαν φθορές σε πυροσβεστική φωλιά.

Ακολούθη δρομολόγιο σε συρμό προς Πειραιά, κατά τη διάρκεια του οποίου προκάλεσαν φθορές στα βαγόνια του συρμού και συγκεκριμένα θραύση υαλοπινάκων πόρτας και παραθύρου και καλυμμάτων φωτισμού. Οι παραπάνω φθορές είχαν ως επακόλουθο την εκκένωση του συρμού στο σταθμό «Ομόνοια».

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.