Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DEBATER η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία και θα κάνει Πάσχα στο σπίτι της μαζί με τους αγαπημένους ανθρώπους της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας στο DEBATER μάλιστα ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που της προσέφεραν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά την “ταξίδευε” η θέα από το δάσος που υπήρχε απέναντι από το δωμάτιο που νοσηλευόταν, ενώ όπως τόνισε της έδινε δύναμη να βγαίνει στο μπαλκόνι παρά το κρύο.

“Ευχαριστώ τους γιατρούς εκεί και όλη την ομάδα, το στοργικό νοσηλευτικό προσωπικό και το απέραντο δάσος που είχε και έβλεπε απέναντι της όταν νοσηλευόταν εκεί“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έκανε ιδιαίτερη μνεία στους δυο θεράποντες γιατρούς της, τον πνευμονολόγο καθηγητή Νίκο Κουλούρης και τον καρδιολόγο, Μανώλη Βαβουρανάκη “ένα γνήσιο παλικάρι από την Κρήτη”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι είχε δηλώσει η Μαίρη Χρονοπούλου στο DEBATER για τη συμμετοχή της στο “Έτερος Εγώ”
Υπενθυμίζεται η κυρία Χρονοπούλου είχε μιλήσει στο DEBATER και είχε αποκαλύψει τι συνέβαινε με την υγεία της και παράλληλα μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά “Έτερος Εγώ”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ευθύνονται για την κατάσταση της υγείας της τα γυρίσματα της σειράς.

“Πώς κακοποιήθηκε η ασθένεια μου 8-9 μέρες μετά από τα Μέγαρα που είχα γύρισμα. Ότι έφταιξαν τα γυρίσματα του “Έτερος Εγώ”; Μα είναι απαράδεκτο. Πέρασα υπέροχα και βασιλικά στα γυρίσματα και είχα μεγάλη χαρά που συμμετείχα”, είχε πει αρχικά.

Η κυρία Χρονοπούλου αναφέρθηκε και στο ρόλο της στη σειρά και έπλεξε το “εγκώμιο” του Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης της σειράς.

“Ευχαριστώ τόσο πολύ τον Σωτήρη Τσαφούλια για την ευκαιρία που μου έδωσε. Τον ευχαριστώ για τη στοργή του και την καλοσύνη του. Ήταν μοναδική εμπειρία. Ήταν ότι πιο σημαντικό συνάντησα στη ζωή μου”.

 

debater.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.