Εξομολογητική η Τόνια Σωτηροπούλου για την μητρότητα: «Δεν είναι μακριά, θέλω να συμβεί»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός, που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική ζωή της με τον Κώστα Μαραβέγια, αναφέρθηκε μίλησε για τον γάμο της, το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα και και το άγχος του χρόνου που περνά.

«Ο Κωστής είναι σπουδαίος άνθρωπος και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφός μου, αντικειμενικά είναι ένα υπέροχο πρότυπο. Είναι ευαίσθητος, ειλικρινής, δίκαιος και λογικός. Έχω κερδίσει και κερδίζω πολλά κάθε μέρα μαζί του. Διαπιστώνω μάλιστα ότι μοιάζουμε στον άνθρωπό μας όσο περνά ο καιρός», είπε αρχικά στο περιοδικό Hello για τον σύζυγό της.

Και συμπλήρωσε: «Μαζί του έχω μάθει να είμαι πιο ψύχραιμη και να μπαίνω λίγο πιο εύκολα στη θέση του άλλου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρήκαμε ο ένας τον άλλο».

«Τώρα που μεγαλώνω…»
Αναφορικά με το θέμα της μητρότητας, η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε: «Δεν είναι μακριά. Δεν είναι αυτοσκοπός αλλά είναι κάτι που θέλω να συμβεί. Δεν είναι ο στόχος μου για αύριο αλλά θέλω να έρθει στη ζωή μας. Έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε και θα το κάνουμε κάποια στιγμή».

Για τον χρόνο που περνά, σχολίασε: «Μου αρέσω περισσότερο τώρα που μεγαλώνω από τη μία και από την άλλη, γυρίζοντας το βλέμμα πίσω, στα 20 και κάτι, σκέφτομαι: στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Θα έκανα σίγουρα κάποια πράγματα διαφορετικά».

«Μου αρέσει που είμαι πια γυναίκα και όχι κορίτσι, που είμαι ενήλικη. Μου αρέσει που δεν μπορώ να ξενυχτήσω, γιατί αισθάνομαι πως θα χάσω τη μέρα και πάνω απ’ όλα που δεν σκορπίζομαι. Αντιλαμβάνομαι πιο πολύ την αξία του χρόνου, σέβομαι τις στιγμές μου και τις μοιράζομαι μόνο εκεί όπου θέλω», κατέληξε.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.