Εξοργίστηκε ο Σάββας Πούμπουρας: «Όσοι ευερέθιστοι χαλιούνται από τα stories μου…» (video)

Την δική του βοήθεια θέλησε να προσφέρει ο Σάββας Πούμπουρας στους πυρόπληκτους της περιοχής των Βιλίων, η οποία καίγεται για πέμπτη συνεχόμενη μέρα.

Ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο βρέθηκε στο μέτωπο της πυρκαγιάς προκειμένου να βοηθήσουν τα ζώα τα οποία κινδυνεύουν από τη φονική πυρκαγιά. Το γεγονός αυτό γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον παρουσιαστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Η κίνησή του όμως αυτή, φαίνεται πως δεν άρεσε σε ορισμένους από τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο Σάββας Πόυμπουρας έγινε έξαλλος και προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση στην οποία έγραφε χαρακτηριστικά:

«Η ζωή έχει χαρές και λύπες, ομορφιές και πίκρες, προσφορά και εθελοντισμό αλλά και η ζωή και η εργασία συνεχίζονται… Όσοι ευερέθιστοι χαλιούνται από τα stories μου, get the f@ck out of this account. Όπως και να έχει καταλαβαίνω την οπτική σας. Δεν είμαι υποχρεωμένος όμως να τη δεχτώ».

Ενώ στην συνέχεια κοινοποίησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο εξηγούσε πως τα social media μπορουν να βοηθήσουν την χώρα μας όταν αντιμετωπίζουν τέτοιες τραγικές καταστάσεις.

«Πολλοί λένε κάνε το καλό και ρίξ’το στο γυαλό. Και συμφωνώ. Θέλω να ξέρετε όμως ότι χωρίς τα social media και κυρίως όλη την κινητοποίηση στο instagram, δεν θα γινόταν όλο αυτό το πράγμα που έγινε όλες αυτές τις μέρες όλες οι φωτιές.

Οπότε παρκάρετε λίγο. Δείτε το καλό του πράγματος και ναι εμείς που έχουμε βήμα θα το δείξουμε λίγο παραπάνω για να παρασύρουμε και όσους περισσότερους μπορούμε», τόνισε.

 

 

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.