Έκτακτη ανακοίνωση από το Δήμο Λαυρεωτικής για τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα Μπάσκετ του Λαυρίου

Με σημερινή ενημέρωσή της η ΚΑΕ Λαύριο γνωστοποίησε ότι μετά από προγραμματισμένο έλεγχο που έγινε, ανιχνεύθηκαν τρία κρούσματα COVID-19 στις τάξεις της ομάδας με χαμηλό ιικό φορτίο (δύο είναι ασυμπτωματικά περιστατικά και το ένα με θετική συμπτωματολογία).

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τις Διοικήσεις της ΚΑΕ Λαύριο και του ΝΠΔΔ «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής καθώς και των επικεφαλής των ιατρικών τους επιτελείων προκειμένου να εξεταστούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν.

Δείτε ακόμα:  21 προσλήψεις στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου!

Πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου και ακολουθήθηκαν πιστά όλα τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν άμεσα οι γονείς των παιδιών στα τμήματα που προπονούσε ο προπονητής που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό από το ΓΣ Λαυρίου με γραπτό μήνυμα και τα συγκεκριμένα τμήματα δεν θα λειτουργήσουν για τις επόμενες 7 μέρες ενώ τα παιδιά θα είναι υπό επίβλεψη.

Διαβεβαιώνουμε ότι οι εγκαταστάσεις είναι απόλυτα ασφαλείς και συνεχίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Δείτε ακόμα:  Άννα Ραφτοπούλου: Νίκη της παράταξής μας στη Διευθέτηση του Ρέματος Ραφήνας – Δικαιωμένοι δεκάδες ιδιοκτήτες