Εκτός παράστασης ο Άκης Σακελλαρίου μετά το τροχαίο ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα είχε πριν λίγες ημέρες ο Άκης Σακελλαρίου με τη μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί -ευτυχώς- ελαφρά.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του θεάτρου Βρετάνια, ο ηθοποιός θα είναι εκτός της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» μετά το ατύχημα.

Το θέατρο Βρετάνια εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον δημοφιλή ηθοποιό στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων πώς θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του.

Η ανακοίνωση του θεάτρου

«Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό.

Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του.

Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν!

Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης.

Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί με την Ticketmaster για περισσότερες λεπτομέρειες.»

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.