Ελ. Φράγκου: Δεν είναι δυνατόν την πολιτική αδιαφορία και πολιτική ανεπάρκεια του κ. Μάρκου, να την πληρώνουμε στην καθημερινότητά μας οι Δημότες

Δεν είναι δυνατόν την πολιτική αδιαφορία και πολιτική ανεπάρκεια του κου ΜΆΡΚΟΥ, να την πληρώνουμε στην καθημερινότητά μας οι Δημότες.

Συνήθως η εξουσία και το χρήμα δημιουργεί «γυάλινους πολιτικούς πύργους», γύρω από αυτούς που την έχουν. Σε ένα τέτοιο γυάλινο πύργο, ζει πλέον και κος ΜΑΡΚΟΥ. Αλλιώς δεν δικαιολογείται η απάντηση, που έδωσε στον κο Φίλλιπο Αργυρό, επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης, στο θέμα που έθεσε για τα δρομολόγια των λεωφορείων στην περιοχή μας, που πραγματικά γίνονται όποτε θέλουν και δεν τηρείται κανένας προγραμματισμός, με αποτέλεσμα οι συνδημότες μας, να περιμένουν ώρες στις στάσεις.

Δεν είναι δυνατόν ο κος Μάρκου να απαντάει, ότι μέσω τηλεματικής και του κινητού τους, μπορούν να βλέπουν οι δημότες πότε έρχεται το λεωφορείο ώστε να μην κατεβαίνουν από νωρίς στις στάσεις. Από πότε έχετε να μπείτε σε λεωφορείο κε ΜΑΡΚΟΥ, από πότε έχετε να ασχοληθείτε με το θέμα, από πότε έχετε να πάρετε ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο. Πως είναι δυνατόν να μην ξέρετε ότι η τηλεματική δεν υπάρχει στα λεωφορεία που εξυπηρετούν την περιοχή μας εδώ και χρόνια, από τότε που έφερε το ΚΤΕΛ, που έχει πάρει τα δρομολόγια μας, τα δικά του λεωφορεία.

Ελπίζω να γνωρίζεται ότι μειώθηκαν και τα δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ που εξυπηρετούν την περιοχή μας και άλλαξαν οι ώρες και το ΜΕΤΡΟ περνάει και αυτό με καθυστερήσεις.

Ελπίζω να γνωρίζεται ότι τα λεωφορεία που είναι κλειστού τύπου, χωρίς παράθυρα, το καλοκαίρι σε πάρα πολλά από αυτά δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός, δεν υπήρχαν παράθυρα να ανοίξουν και ο κόσμος έβραζε. Εκτιμώ ότι δεν σας έτυχε πότε να περιμένετε μια ώρα σε στάση της περιοχής μας, μέσα στον ήλιο χωρίς σκέπαστρο και μετά να πάρετε ένα λεωφορείο κλειστού τύπου χωρίς κλιματισμό και να κάνατε μια ώρα δρομολόγιο. Να ξέρετε είναι μεγάλη εμπειρία.

Βγείτε λοιπόν κε ΜΑΡΚΟΥ από τα γραφείο σας, το «γυάλινο πολιτικό πύργο» που ζείτε, πηγαίνετε στο Υπουργείο να βρείτε λύσεις.

Ελένη Φράγκου

Δημοτική Σύμβουλος
Σπάτων Αρτέμιδος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.