Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Νταλάρα: Είναι πιο σημαντικό να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο;

Η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νεότερους καλλιτέχνες, που προχωράνε σε διαφημίσεις προϊόντων.

Μίλησε στην εκπομπή του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην κυπριακή τηλεόραση, ενώ απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στο «Super Κατερίνα». Η τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά: «Θεωρώ ότι έχουμε δίκιο και εμείς που κάνουμε τη διαφήμιση, αλλά καταλαβαίνω και την άποψη του Γιώργου Νταλάρα. Δεν θέλει να αποσπάμε την προσοχή από την τέχνη μας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτό που θέλει να κάνει. Όποιοι θέλουμε, λέμε την άποψή μας, άλλοι την κρατάμε για τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα».

Η τραγουδίστρια τόνισε επιπλέον, πως ο Γιώργος Νταλάρας δεν τα είπε όλα αυτά με κακή πρόθεση. «Αυτά που είπε ο κύριος Νταλάρας δεν τα είπε με κακή πρόθεση. Πιστεύω πως πιο πολύ τα είπε για να προστατεύσει τη νέα γενιά παρά για να δημιουργήσει αίσθηση και να πει κάτι κακό», εξήγησε

Τέλος, δήλωσε για τον καλλιτέχνη: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο πατέρας μας στη μουσική. Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σου όμως; Να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο; Γιατί όταν είσαι ευγενικός, δίνεις τον χρόνο και ακούς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Κι είναι καλό να ακούμε, γιατί μπορεί να αναθεωρήσουμε πράγματα».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Γιώργος Νταλάρας είχε πει: «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’».

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.