Ελένη Μενεγάκη: Αποχώρηση – βόμβα από το MEGA

H Ελένη Μενεγάκη έδωσε την απάντηση της στις προτάσεις του MEGA, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου 2024.

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν αρνητική, πράγμα που σημαίνει ότι η συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν. Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής ενημέρωσε για την απόφαση αυτή και τους συνεργάτες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, άλλωστε, το MEGA είχε κάνει στην Ελένη Μενεγάκη τρεις εναλλακτικές προτάσεις. Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ

Οι προτάσεις που είχε κάνει ο σταθμός στην παρουσιάστρια ήταν αρχικά για να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη είτε να μεταφερθεί στην βραδινή ζώνη, με μια εβδομαδιαία εκπομπή, είτε να αναλάβει το τιμόνι της πρωινής ζώνης του σταθμού. Δηλαδή την ζώνη 10.00 – 13.00.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε απαντήσει και το MEGA ανέμενε για την απόφαση της. Κάτι το οποίο και έγινε το πρωινό της Τετάρτης. Το σημαντικότερο κομμάτι μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται όμως πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτή η έκβαση αναμένεται να προκαλέσει νέο ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό καθώς ο χάρτης της ψυχαγωγίας θα επανασχεδιαστεί από την αρχή.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.