Εμβόλιο AstraZeneca: Λίγες ελπίδες να κρατηθεί στη ζωή η 44χρονη μητέρα 3 παιδιών

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια της 44χρονης Γλυκερίας, μητέρας 3 παιδιών, στην Κρήτη, καθώς η εξέλιξη της υγείας της πήρε δραματική τροπή, μετά τη θρόμβωσης που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται η γυναίκα, «η κατάσταση της είναι εξαιρετικά κρίσιμη» και ότι οι γιατροί περιμένουν να διαπιστώσουν σε επόμενο χρόνο την κατάσταση της εγκεφαλικής λειτουργίας της, καθώς «ακόμη υπάρχουν υπολείμματα φαρμάκου στο αίμα της και δεν μπορούν να υπάρξουν σαφή αποτελέσματα».

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της δήλωσε το Σάββατο ότι η 44χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή και ότι μίλησε στα τρία ανήλικα παιδιά τους και τους είπε ότι πρέπει να ετοιμάσουν την κηδεία της μητέρας τους.

Αναφορικά με την συσχέτιση της θρόμβωσης με το εμβόλιο της AstraZeneca, o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης είπε: «Έχουμε στείλει ορισμένες εξετάσεις της στον ΕΟΦ», ενώ τόνισε ότι «υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις, δεν υπάρχουν αποδείξεις ώστε να μπορούμε να πούμε ότι 100% ευθύνεται το εμβόλιο της AstraZeneca για την θρόμβωση».

Δείτε ακόμα:  Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό σε τροχαίο μωρό 10 μηνών - Θα βαφτίζονταν το Σάββατο

thecaller.gr