Ένα ακόμα βήμα για το έργο επέκτασης του Φυσικού Αερίου σε Ραφήνα και Πικέρμι!


Προχωρούν με συνέπεια και συνεχή συνεργασία Δήμου και ΕΔΑ Αττικής, οι διαδικασίες για το ζωτικής σημασίας έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Παρά τη δυσμενή για όλους υγειονομική συγκυρία και τα προβλήματα που δημιουργεί, οι επαφές και η συνεργασία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και της ΕΔΑ Αττικής, για την αντιμετώπιση επιμέρους ζητημάτων και την εξεύρεση λύσεων είναι συνεχής, εντατική, αποτελεσματική και με μόνο στόχο την ολοκλήρωση της κοινής προσπάθειας.

Ένα ακόμη βήμα έγινε με την ένταξη του έργου της επέκτασης του αγωγού Φυσικού Αερίου στη Ραφήνα και το Πικέρμι στο επίσημο 5ετες πρόγραμμα ανάπτυξης 2021-2025 της ΕΔΑ Αττικής.

Δείτε ακόμα:  Οργισμένη αντίδραση των κατοίκων του Νέου Βουτζά, για την προϊσταμένη ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Μαραθώνα

Όπως αναφέρεται στη Σελ 25:

3.3.3. ΈΡΓΑ ΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ/ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

«Η ΕΔΑ Αττικής εξετάζει επιπλέον την ένταξη των ακόλουθων περιπτώσεων στο πρόγραμμα ανάπτυξης:

(…)

Την τροφοδότηση των δήμων της Ανατολικής Αττικής με επέκταση του δικτύου μέσης πίεσης, με δυνατότητα μελλοντικών επεκτάσεων για την τροφοδότηση περιοχών των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Μαραθώνος και Σπάτων-Αρτέμιδος. Εξετάζονται τεχνικά στοιχεία και τρόποι χρηματοδότησης του έργου. (…) Περιπτώσεις με συγκέντρωση καταναλώσεων σε απομακρυσμένες από το δίκτυο περιοχές, για την τροφοδότησή τους με CNG».

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της μηχανής - Δεν ήταν κλεμμένη

Συνεχίζουμε μεθοδικά, με πρόγραμμα , σχέδιο και πολλή δουλειά.