Ένα πανέμορφο δρομικό ταξίδι στην μοναδική ορεινή Αιτωλοακαρνανία

Στους δύσκολους και περίεργους καιρούς που διανύουμε με όλες τις δυσκολίες δεν παύει και δεν θα πάψει ποτέ η αγάπη μας για το τρέξιμο και την φύση να σταματήσει, και αυτό φάνηκε έντονα με την όμορφη και φιλότιμη ιδέα του αγαπητού μας φίλου και συναθλητή μεγάλων αποστάσεων μέλος του Τελμησσού Αντώνη Αηδόνη, πραγματοποιώντας το όνειρο του μαζί με φίλους συναθλητές του , να διανύσουμε την απόσταση των 70 χλμ από το Αγρίνιο στο χωριό του το Περδικάκι Σακαρέτσι Αιτωλοακαρνανίας στα χωριά του ορεινού Βάλτου. Μοναδικές στιγμές μοναδικές εμπειρίες!

Έτσι λοιπόν με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία Αγρινίου,και κατεύθυνση προς Στράτου, Κατράκι, Μπαμπαλιό, Αμοργιανοί , Μαλεσιάδα, Χαλκιόπουλο, Εμπεσός, Περδικάκι η Σακαρέτσι, 10 φίλοι συναθλητές με την καθοδήγηση του Αντώνη του Αηδόνη τρέξαμε όλοι μαζί ανάμεσα σε μοναδικές καταπράσινες διαδρομές, ανάμεσα σε ποτάμια , λίμνες, ατελείωτα βουνά και λιβάδια, στην για πολλούς δυστυχώς άγνωστη Αιτωλοακαρνανία!

Δείτε ακόμα:  Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Τρέξαμε μια διαδρομή χωρίς το άγχος και την πίεση του χρόνου, ευχάριστα με την ησυχία μας και το σπουδαιότερο με την ευχάριστη παρέα όλων μας. Από την πρώτη στιγμή μέχρι τον προορισμό μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αγαπητό φιλο και συναθλητή μας Νίκο Φωτιάδη που μας υποστήριξε άπταιστα με τις τροφοδοσίες μας
καθ”όλη την διαδρομή.

Τερματίσαμε όλοι μαζί οι συναθλητές και φίλοι, από τον ΣΔΥ Αγρινίου ο Κολονέλος Γιώργος, ο Μαλτέζος Παναγιώτης,ο Νικολάου Ηλίας, από τον Τελμησσό ο Καραβασίλης Βλάσης, ο Τσαπατώρης Φίλιππος, ο Αντώνης Αηδόνης, από τους Rafina Runners o Αναγνώστου Παναγιώτης, ο Στέλλας Χρυσός, από τους Παλλήνιους Δρομείς, ο Παππάς Βασίλης, ο Φουτσιτζίδης Χρήστος, και από τον Απόλλων Δυτ. Αττικής ο Μπασδέκης Παύλος.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Όλα για όλα η Ρίβερ στο 2.10!

Η υποδοχή κατά τον τερματισμό στο Περδικάκι ήταν απερίγραπτη και συγκινητική με όλη την φιλοξενία και την ευγενική προσφορά από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό σύλλογο Περδικακίου προσφέροντας σπιτικά γλυκά σε όλους και από μια ανθοδέσμη, καθώς και την φωτογράφιση όλων των αθλητών σε όμορφα σημεία της διαδρομής, καθώς και τον πολυχώρο Εμιλεων προσφέροντας όλη την τροφοδοσία καθ’ολη την διαδρομή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αγαπητό μας φίλο Αντώνη Αηδόνη για την προσφορά των αναμνηστικών μεταλλίων, καθώς και για τα αναμνηστικά μπλουζάκια που δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, την προσφορά του στο παραδοσιακό γεύμα που μας δόθηκε σε τοπική ταβέρνα του χωριού, αλλά κυρίως για την δυνατότητα που μας έδωσε και την χαρά να τρέξουμε σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή.

Δείτε ακόμα:  Θλίψη για τον χαμό του Λεωνίδα Πελεκανάκη: Κόλλησε κορονοϊό απ’ την κόρη του, μολύνθηκε στο νοσοκομείο (video)

Εμείς του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και γερός και θα ήταν μεγάλη μας χαρά κάποια στιγμή στο μέλλον εάν είναι δυνατόν η διαδρομή αυτή Αγρίνιο Περδικάκι Σακαρέτσι να γίνει και ένας αγώνας υπεραπόστασης της
Αιτωλοακαρνανίας και των χωριών του ορεινού Βάλτου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους να είναι πάντα δυνατοί και υγιείς απολαμβάνοντας αυτό που αγαπάνε.