Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Ενοικίαση παραλιακού οικοπέδου στον Σχινιά Μαραθώνα

Ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΔΥΕ) ενδιαφέρεται να εκμισθώσει με πλειοδοτικό διαγωνισμό, παραλιακό αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του στην περιοχή “Σχινιάς” στο Μαραθώνα Αττικής.

Το αγροτεμάχιο έχει έκταση περίπου 19 στρεμμάτων με πρόσοψη περίπου 50 μέτρων και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 60 μέτρων από τη θάλασσα. Βρίσκεται μεταξύ ρέμματος και παρακείμενης επιχείρησης τουριστικού ενδιαφέροντος με όνομα RUSTY CANNON και εκτός της περιοχής NATURA 2000 με την οποία συνορεύει με το παραπάνω ρέμμα.

Η προτεινόμενη χρήση του είναι επιχείρηση τουριστικού ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν όλα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στην παραπάνω έκταση από τα γραφεία του Συνεταιρισμού μας στη διασταύρωση των οδών Ιλιάδος κ’ Ροδάνθης (εντός του ΟΣΔΥΕ) καθημερινά από 09:00 έως 15:00 αφού συνεννοηθούν πρώτα τηλεφωνικά στο τηλ. 22940 64361.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και τις 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00 στα γραφεία μας. Εκτός του οικονομικού σκέλους θα πρέπει να περιλαμβάνουν και αναλυτικά τη πρόταση χρήσης.

Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι θα προτιμηθούν εκείνοι που έχουν εμπειρία σε παρόμοιου τύπου επιχειρήσεις και που θα έχουν τη δυνατότητα παροχής εγγυήσεων σχετικών με τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού τους πλάνου.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΟΥΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ     ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε επίσης