«Εντάξει τους αποτελειώσατε;»: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το βράδυ της δολοφονίας του Άλκη

«Αυτό δε θα το ξεχάσω, αυτή τη φωνή στα αυτιά μου…» , λέει με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα που περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Σε κατάσταση σοκ και με δάκρυα στα μάτια, η γυναίκα περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου Αλκη και τι συνέβη αμέσως μετά: «Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου… Δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα. Το ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία όταν άρχισε η φασαρία, αυτό το πληροφορηθήκαμε. Αυτό που άκουσα και το είπα κατ’ επανάληψιν, ειλικρινά δεν μπορώ να το πω… «Φτάνει, μη με χτυπάτε άλλο… Φτάνει…» Και μετά τον κουβαλήσανε από εκεί, τον φέρανε εδώ και πάει ένας κύριος και του λέει «άνοιξε τα μάτια σου, μίλησε μου» αλλά ήταν αναίσθητος, 100, Ζητάδες, ασθενοφόρα αλλά ήδη ο Άλκης, δυστυχώς, τον είχαν αποτελειώσει…»

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ήταν πάνω από 10 άτομα. Ήταν βασικά δύο αυτοκίνητα, και όταν «εξετέλεσαν την αποστολή τους» ακούγεται από ‘κει μια φωνή και λέει «εντάξει τους αποτελειώσατε;» Σταμάτησε και φύγανε… Αυτό δε θα το ξεχάσω, αυτή τη φωνή στα αυτιά μου…»

Για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να ερευνά εντατικά η ελληνική αστυνομία. Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί άλλο άτομο, πέρα από τον 23χρονο ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, και αρνείται κάθε ανάμιξη στη δολοφονία του Άλκη.

Με αυτό το δρεπάνι οι χούλιγκανς δολοφόνησαν τον Άλκη

Την ίδια ώρα το protothema.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ματωμένο δρεπάνι. Το όπλο με το οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του 19χρονου Άλκη οι χούλιγκανς.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αποκαλύπτει το protothema.gr, το εργαλείο του θανάτου, είναι ένα κόκκινο δρεπάνι πάνω στο οποίο υπάρχει ακόμα αίμα.

drepani_in

To όπλο του εγκλήματος

Πρόκειται, όπως έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις, για το αίμα τόσο του Άλκη, όσο και ενός εκ των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Με απλά λόγια, το ανθρωποειδές με το κόκκινο δρεπάνι, δεν δολοφόνησε μόνο τον νεαρό φοιτητή, αλλά είχε πρόθεση να σφάξει και τον φίλο του. Το συγκεκριμένο δρεπάνι, πωλείται στην αγορά και χρησιμοποιείται για κοπή μεγάλων χόρτων.

Συνήθως κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, έχει μήκος περίπου 35 εκατοστά και λάμα μεγαλύτερη από 15cm. Οι δράστες, φεύγοντας εγκατέλειψαν το φονικό όπλο στο σημείο και μάλιστα φαίνεται να το έχουν χρησιμοποιήσει και σε άλλες επιθέσεις καθώς στην άκρη της λαβής οι χούλιγκανς έχουν βάλει μονωτική ταινία για να μην τους γλιστράει από τα χέρια ενώ φαίνεται εμφανώς χρησιμοποιημένο.

 

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.