Ιδιαίτερη ένταση και επεισόδια επικράτησαν στο νοσοκομείο Νίκαιας, κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Στο νοσοκομείο υπήρχε διαμαρτυρία, προ της έλευσης του υπουργού, με τους εργαζομένους να κρατούν πανό κατά των απολύσεων στον τομέα Υγείας αλλά και για μονιμοποιήσεις.
Υπό συνθήκες που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, ξέσπασε ένταση στο σημείο και μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε κάνει γνωστό με ανάρτησή του πως σε διάλογο που είχε με διαδηλωτές έξω από το Αρεταίειο νοσοκομείο, του είχαν αναφέρει πως «είμαστε με τη Χαμάς». Μάλιστα ο υπουργός Υγείας ανέβασε και σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Πριν λίγο έφτασα στο «Αρεταίειο» Νοσοκομείο για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Στην είσοδο με περίμεναν οι «γνωστοί»…άκουσε το βίντεο έχει ενδιαφέρον: «Είμαστε με τη Χαμάς» η βασική τους πολιτική δήλωση….φυσικά καμμία σχέση με το ΕΣΥ τα αιτήματα και οι διαμαρτυρίες τους pic.twitter.com/ZrksbZRIri
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 19, 2026














































