Εντυπωσιακή η Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Μάριου Γκούμα (νέες φωτό)

Talk of the town έχει γίνει η Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Μάριου Γκούμα στη Ραφήνα. Δεν είναι λίγες οι φορές σε καθημερινή βάση που οι ραφηνιώτες και οι ραφηνιώτισες “χαζεύουν” κυριολεκτικά τα στολίδια, τα λαμπιόνια, τις μπάλες και όλα τα χριστουγεννιάτικα προϊόντα που έχει στη βιτρίνα ο Μάριος και η Βάσω.

Όσοι περνούν και βλέπουν την βιτρίνα έχουν να λένε ότι αποτελεί κυριολεκτικά ένα στολίδι για την περιοχή.Φτιάχτηκε με πολύ μεράκι καί πολύ αγάπη όπως κάθε χρόνο και είναι έτοιμοι να σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Το μαγαζί γέμισε από εορταστικά στολίδια, πολύχρωμες μπάλες και χρωματιστά λαμπιόνια, αστέρια και αστεράκια, δώρα και δωράκια κι όλα τα εορταστικά που αλλάζουν την διάθεσή μας, και μας προετοιμάζουν ώστε να μπαίνουμε σιγά σιγά σε εορταστικό mood. Μάλιστα πριν λίγες μέρες έφθασε και νέα παραλαβή στο κατάστημα: είναι οι χριστουγεννιάτικες βαλίτσες.

Επίσης στο μαγαζί θα βρείτε εκτός από Ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, όλα τα εορταστικά που στολίζουν κάθε σπιτικό.

Ηλεκτρολογικος Εξοπλισμός Μάριος Γκούμας

Βασιλέως Γεωργίου 22, Ραφήνα

τηλ. 2294 023133

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.