Επεισοδιακή καταδίωξη μετά από διάρρηξη στον Άλιμο – Ο δράστης οδηγούσε ανάποδα στην Ηρώδου Αττικού

Αντιμέτωπος με δύο διαρρήκτες που τον απειλούσαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν με ένα λοστό βρέθηκε στη μέση του δρόμου ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που καταδίωξε τους κακοποιούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο νωρίτερα είχαν εισβάλει σε μία αποθήκη στον Άλιμο και είχαν αρπάξει ό,τι είχαν βρει. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έγιναν αντιληπτοί από έναν αστυνομικό ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και άρχισε να τους καταδιώκει.

Όταν οι δύο διαρρήκτες απείλησαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν με τους σιδερένιους λοστούς που κρατούσαν, οι κακοποιοί βρήκαν τον χρόνο και κατάφεραν να εξαφανιστούν. Ο αστυνομικός έδωσε όμως στο κέντρο της άμεσης δράσης τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη που έφτασε μέχρι το κέντρο της Αθήνας, με τους κακοποιούς να μπαίνουν ανάποδα στην Ηρώδου Αττικού με κίνδυνο να προκαλέσουν σοβαρό τροχαίο και τελικά οι Αρχές να τους ακινητοποιούν και να τους συλλαμβάνουν μετά το Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως διαπίστωσαν πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ενώ σήμερα θα συνεχιστεί η έρευνα για να διαπιστώσουν αν έχουν σχέση και με άλλες διαρρήξεις στην περιοχή του Αλίμου.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.