Επεισόδιο στον Άγνωστο Στρατιώτη: Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ο 58χρονος

Στο ψυχιατρείο οδηγείται, μετά από εισαγγελική εντολή, ο 58χρονος από την Καλαμάτα που «σκαρφάλωσε» με αγροτικό φορτηγό στον Άγνωστο Στρατιώτη στη Βουλή, μπροστά από την προεδρική φρουρά.

Από την πρώτη στιγμή, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 58χρονος αγρότης που προκάλεσε συναγερμό όταν ανέβηκε με το αγροτικό φορτηγό του στην πλατεία μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (04.10.2021), οι διερχόμενοι από την πλατεία Αμαλίας έμειναν αποσβολωμένοι όταν είδαν το μπλε αγροτικό φορτηγό να ανεβαίνει στην πλατεία και τον 58χρονο να φωνάζει «θα σας κάψω όλους».

Άμεσα η Αμαλίας έκλεισε, η αστυνομία της Βουλής ενημερώθηκε, στο Σύνταγμα έφτασαν άνδρας της ΔΙΑΣ, της Αντιτρομοκρατικής και των ΤΕΕΜ. Το αγροτικό φορτηγό που είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είχε μέσα φιάλη υγραερίου και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου από εκεί οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της αστυνομίας.

newsit.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.