«Έπεσα από τα σύννεφα» λέει κατηγορούμενος για το πάρτι βιασμού στα Πετράλωνα

Το Live News ήρθε σε επαφή με έναν από τους κατηγορούμενους της φρικτής υπόθεσης των Πετραλώνων που «έφερε» στο φως του επι χρόνια βιασμούς δύο παιδιών από τον πατέρα τους και άλλα άτομα.

Ο ρεπόρτερ του Mega, Άγγελος Λαμπίδης συνομίλησε με έναν από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης των Πετραλώνων, ο οποίος μεταξύ άλλων αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην φρικτή υπόθεση, δηλώνοντας πως είναι ένας άνθρωπος που δεν θα βίαζε ποτέ κανέναν πόσο μάλλον έναν ανήλικο. Σημειώνεται πως ο άντρας είναι κάτοικος της Βορείου Ελλάδος.

«Μόλις πήρα το χαρτί και είδα για τι κατηγορούμαι έπεσε από τα σύννεφα πραγματικά. Από την απολογία μου και η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας κατάλαβαν ορισμένα πράγματα» δήλωσε στην κάμερα του Live News o κατηγορούμενος.

Τόνισε πως στα Πετράλωνα δεν έχει πάει ποτέ, και γενικότερα δεν κατεβαίνει στην Αθήνα καθώς δεν έχει ούτε συγγενείς, ούτε φίλους. «Ακόμα συνεχίζω να έχω την απορία για τον λόγο που με κατηγορούν…οι κατηγορούμενοι δεν με γνωρίζουν, όπως δεν γνωρίζω και εγώ κανέναν» προσέθεσε.

Αναφέρει πως μέχρι και τώρα αναζητά τον λόγο που ενεπλάκη στην υπόθεση και περιμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί και ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Θεωρώ κατακριτέα την πράξη, η Δικαιοσύνη τα ξέρει καλύτερα. Ελπίζω να βγει γρήγορα η απόφαση και να ηρεμήσω ψυχικά» κατέληξε ο κατηγορούμενος.

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.