Επέστρεψε στην Ελλάδα η Μαρία Σάκκαρη – Οι πρώτες της δηλώσεις από το αεροδρόμιο (φωτό+βίντεο)

Στην Αθήνα επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου η Μαρία Σάκκαρη, την οποία υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι. Η πτήση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας προσγειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την ίδια να είναι εμφανώς συγκινημένη.

«Ήμουν ένα πόντο μακριά, τόσο κοντά δηλαδή στη νίκη. Δυσκολεύτηκα πολύ να το χωνέψω. Κρατάω πολλά θετικά. Συνεχίζουμε δυνατά από εδώ και πέρα. Σίγουρα ήταν μεγάλο βήμα για μένα, απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά. Είμαι σε ψηλή θέση και πιστεύω τον εαυτό μου. Σίγουρα μου δίνει ώθηση το μυαλό μου, η Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες και η οικογένειά μου. Χωρίς την οικογένειά μου τίποτα δεν ήταν δυνατό», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Σάκκαρη, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας (φωτό)

«Μου έστειλε μήνυμα η μαμά μου και μου είπε κάνοντας πλάκα ότι έσπασα το ρεκόρ της. Νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Πριν το Roland Garros δεν είχα πάει και τόσο καλά όσο περίμενα. Νομίζω ότι τώρα ξεκινάει το καλό», σημείωσε.

enikos.gr