Επέστρεψε στο γήπεδο το Πικέρμι μετά το κρούσμα κορονοϊού

H νεοφώτιστη ομάδα έπεσε θύμα του ιού, όπως είχε γίνει γνωστό στις 30/9, όμως αφού προέβη σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ (απολύμανε τις εγκαταστάσεις του, έκανε  τεστ Covid και αφού γνωστοποιήθηκε ότι όλα τα μέλη και τα εμπλεκόμενα διοικητικά́ μέλη είναι αρνητικά), επιστρέφει στην προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα όλοι έχουν πεισμώσει προκειμένου να δουλέψουν εντατικά και να κερδίσουν τις μέρες… καραντίνας, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου νότου.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Ελθέτω η... Βασιλεία σου στο 1.90

Αναλυτικά:

«Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος στις ακαδημίες του Συλλόγου και έχοντας ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες όπως ορίζονται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, προέβη σε απολύμανση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων της. Επίσης η αντρική ομάδα έκανε τεστ COVID χθες 5/10/2020 και σήμερα μας γνωστοποιήθηκε ότι όλα τα μέλη και τα εμπλεκόμενα διοικητικά μέλη είναι άπαντες αρνητικοί. Η ομάδα μας λοιπόν ξεκινάει από σήμερα ξανά την προετοιμασία της. Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ απέδειξε στην πράξη ότι ενδιαφέρεται για την προάσπιση της υγείας όλων και γι αυτό δεν κρύφτηκε και ανακοίνωσε άμεσα για την έκτακτη κατάσταση που υπήρξε. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και σύντομα να βγούμε όλοι μαζί δυνατοί από αυτήν την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε».

Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος στις ακαδημίες του Συλλόγου και έχοντας ενεργοποιήσει…

Gepostet von Αθλητική Ένωση Πικερμίου BC am Dienstag, 6. Oktober 2020

basketa.gr

Δείτε ακόμα:  Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η αθλήτρια που βρέθηκε θετική στον κορoνοϊό