Επίσημα διαζύγιο για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα – «Δεν υπάρχει δικαίωση»

Και επίσημα πλέον αποτελεί παρελθόν ο γάμος του Κώστα Δόξα με τη Μαρία Δεληθανάση. Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μία κόρη, βρέθηκε την Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση των εκατέρωθεν αγωγών προκειμένου να πάρουν διαζύγιο, όπως και έγινε.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Κώστας Δόξας ανέφερε ότι ο γάμος τους έληξε επίσημα σε καλό κλίμα, σημειώνοντας ωστόσο πως θα ακολουθήσουν αρκετά δικαστήρια που έχουν να κάνουν με το παιδί τους.

«Δεν υπάρχει δικαίωση»

«Η λέξη ‘δικαίωση’ και ‘αθώωση’ χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια. Το συγκεκριμένο είναι αστικό δικαστήριο. Γίνανε εκατέρωθεν αγωγές για διαζύγιο και από τις δύο πλευρές, και τελικά αυτό που θέλαμε, να πάρουμε διαζύγιο, το καταφέραμε. Δεν υπάρχει δικαίωση. Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά. Τα δικαστήρια είναι αρκετά πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου, εγώ εκεί επικεντρώνομαι, μόνο στο παιδί… Το παιδί είναι το πιο σημαντικό και θα μας ενώνει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά

Από τη δική της πλευρά, η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση ανέφερε πως «έγινε το πρώτο δικαστήριο για την αγωγή διαζυγίου της κυρίας Δεληθανάση και την αγωγή που είχε καταθέσει ο κύριος Δόξας από την πλευρά του. Βγήκε απόφαση, η οποία δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση.

Στη συνέχεια, ο κύριος Δόξας έκανε έφεση της απόφασης που δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση κι εμείς κάναμε αντέφεση, η οποία για δεύτερη φορά δικαίωσε την κυρία Δεληθανάση».

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.