Επίσημα εγκαίνια σήμερα στο Νηπιαγωγείο Γραμματικού – Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου

Ένα μακρόχρονο αίτημα των κατοίκων του Γραμματικού, η λειτουργία νέου, σύγχρονου και πολύ πιο ευχάριστου και λειτουργικού για τα μικρά παιδιά Νηπιαγωγείου, έχει ήδη γίνει πραγματικότητα εδώ και μερικούς μήνες, χάρη στη γενναιοδωρία του αξιότιμου κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, στον οποίο οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, καθώς έχει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις ευεργετήσει την περιοχή μας.

Σήμερα το πρωί έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του Νηπιαγωγείου, που διαθέτει δύο αίθουσες και υπερκαλύπτει τις ανάγκες του Γραμματικού. Την κορδέλα έκοψε ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, ενώ παρόντες ήταν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Κυπαρίσσης, Κωνσταντίνος Μεταξωτός, Χρήστος Στάμος και Τάσος Χρυσίνας, καθώς και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κουλουμπής.
Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο κ. Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης και το Ίδρυμα “Αιγέας”, του κ. Μαρτίνου, ο κ. Γιώργος Γιάννακας.

Πέραν του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος σε όλους τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου, στο Σύλλογο Γονέων Γραμματικού και την πρόεδρό του κ. Μαρίνα Μέξη, αλλά και στον κ. Δημήτρη Φιλιππάκο, υπεύθυνο μηχανικό ΚΤΥΠ που βοήθησε καθοριστικά στη γρήγορη ολοκλήρωση του έργου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.