Επίσκεψη του Δημοσθένη Δ. Δόγκα στην περιοχή του Γέρακα

Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Τομέα Ανατολικής Αττικής με την Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού, πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή του Γέρακα του Δήμου Παλλήνης στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου με τους πολίτες για το αύριο της Αττικής.

Ο Δ. Δόγκας, μεταξύ άλλων, ως φίλαθλος και υποστηρικτής της ιδέας και της άμιλλας του αθλητισμού, επισκέφτηκε αθλητική σχολή TAEKWONDO -καθώς και ο ίδιος είναι πολλά χρόνια αθλητής του muay thai- όπου και ενημερώθηκε για το άθλημα, την λειτουργία της σχολής αλλά και για τα προβλήματα της περιοχής. Επίσης, ενημερώθηκε για την κατάσταση των υποδομών, τον Κοινωνικό Αθλητισμό και τα προγράμματα του αλλά και για τις πολλές επιτυχίες με μετάλλια, τρόπαια, διεθνείς αναγνωρίσεις και πρωταθλήματα που η εν λόγω σχολή έχει φέρει στην Ελλάδα αλλά και στον Δήμο!

Τέλος, ο Δ. Δόγκας δήλωσε: «Μόνο ο αθλητισμός καλλιεργεί το νου και το σώμα ταυτόχρονα. Επίσης, ενισχύει τους νέους στην ανάπτυξη τους και προστατεύει την υγεία των μεγαλύτερων. Η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός, η ειρήνη, είναι βασικά σημεία που καλλιεργούνται από όποιον ασχολείται με τον αθλητισμό, οδηγώντας τον στην ποιότητα της ζωής που επιθυμεί».