Επιστροφή Παπαδόπουλου στην Μάχη Μαραθώνα – Τι έγινε στην πρώτη προπόνηση

Επέστρεψε… σπίτι του! Μετά από ένα εξάμηνο διάλειμμα, όπου αγωνίστηκε την Θύελλα Ραφήνας, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος φορά και πάλι τα «κιτρινόμαυρα» της Μάχης.


Ο ικανότατος επιθετικός, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση Γεραμάνη και γυρίζει στον Μαραθώνα με στόχο να βοηθήσει και εκείνος στη νέα προσπάθεια. Αναμφίβολα η προσθήκη – επιστροφή του «Παπ» είναι σημαντική για χίλιους – δυο λόγους, αφού η Μάχη αποκτά έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια και έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μάλιστα ήταν παρών στην χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.

Το παρών φυσικά έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και το τεχνικό τιμ το οποίο αποτελούν οι: Σταύρος Ηλιόπουλος (Προπονητής), Κελεσίδης Παναγιώτης (Γυμναστής τερματοφυλάκων) και Αργυρίου Αντώνιος (Γυμναστής).

Πριν την έναρξη της προπόνησης προηγήθηκε η γνωριμία-παρουσίαση των ποδοσφαιριστών από τον προπονητή και το Δ.Σ., ο αγιασμός από τον Πάτερ και φυσικά οι ευχές για μία καλή σεζόν με προπάντων υγεία, και ευτυχία προσωπική, οικογενειακή.

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.