Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε ότι έφτασε στο δικαστήριο η δράστις

Απέναντι στην κατηγορούμενη θα καταθέσει τελικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο πως η 37χρονη που έριξε βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, θα ήταν και σήμερα απούσα από τη δικαστική αίθουσα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσήλθε λίγα λεπτά πριν από τις 9 στα δικαστήρια και λίγο αργότερα έφτασε και η 37χρονη κατηγορούμενη.

Λίγο πριν τις 09.30 η 36χρονη κατηγορούμενη μπήκε στη δικαστική αίθουσα, με την Ιωαννα Παλιοσπύρου να έχει καρφωμένο το βλέμμα επάνω της.

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε η μητέρα της να ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι και στη συνέχεια την πλησίασε ο συνήγορος Νικος Αλεξανδρής λεγοντάς της «μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς… είναι ανθρώπινο».

Δείτε ακόμα:  Σοκαριστικό τροχαίο! Μοτοσυκλέτα κόπηκε στα δύο μετά από σύγκρουση με ΙΧ (φωτό)

Η κατηγορούμενη κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου από τη δεξιά πλευρά, ενώ η Ιωαννα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Γύρω από την κατηγορούμενη βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για να εξιστορήσει όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

Newsbomb.gr.