Έρχεται άγριος καβγάς στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης θα αποστασιοποιηθούν στα επόμενα επεισόδια, καθώς ένας άγριος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο παιδικούς φίλους.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο πριν από τη διακοπή των Χριστογέννων, μια όμορφη σχέση να δημιουργείται, ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κωνσταντή.

Ο Κωνσταντής ένιωθε έντονα για τη Δρόσω αρκετό καιρό τώρα. Ο ίδιος προσπάθησε με μεγάλο κόπο να την σώσει από το μαρτύριο που ζούσε στην Τρούμπα, ενώ η επιστροφή της στο Διαφάνι, χαροποίησε ιδιαίτερα τον ήρωα.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Μία απόφαση αλλάζει τη ζωή τους για πάντα – Η αλήθεια και το αντάλλαγμα

Ο Κωνσταντής δε φοβήθηκε να διαλύσει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα, μη μπορώντας πια να ελέγξει τα συναισθήματά του για την πρωταγωνίστρια. Στην τελευταία σκηνή που είδαμε, ο Κωνσταντής αποκάλυψε τα συναισθήματά του για τη Δρόσω, ενώ στο τρέιλερ βλέπουμε τον Τάκη να πηγαίνει στο Διαφάνι, ο οποίος είναι αποφασισμένος να την διεκδικήσει ξανά.

Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ο ίδιος επιμένει στην απόφασή του, ακόμα κι όταν ο Σωκράτης τον επισκέπτεται με τη Δόμνα για να λογαριαστούν, σχετικά με τον διαλυμένο αρραβώνα.

Δείτε ακόμα:  Στο νοσοκομείο η μητέρα της Σοφίας Παυλίδου (φωτό)

Όταν ο Μελέτης ανακαλύπτει τα συναισθήματα του φίλου του για τη Δρόσω, γίνεται έξω φρενών. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η φιλία του Κωνσταντή και του Μελέτη διαλύεται, όταν ο Κωνσταντής επιβεβαιώνει πως είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και πως θα κάνει τα πάντα για εκείνη. “Έχεις τρελαθεί; Με την αδερφή της φόνισσας, της γυναίκας που σκότωσε τον αδερφό σου; Ντρέπομαι για σένα”, θα φωνάξει ο Μελέτης.

Ο Κωνσταντής δε φαίνεται επηρεασμένος από τα λόγια του φίλου του, παρόλο που αυτά μπορεί να σημαίνουν το τέλος μιας φιλίας. Ο Κωνσταντής είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για τη Δρόσω, ακόμα και να παλέψει με τον Τάκη, ο οποίος έρχεται με άγριες διαθέσεις στο Διαφάνι. Σύμμαχός του σε αυτό, δυστυχώς, δε θα είναι ο Μελέτης, καθώς ο ίδιος δεν εγκρίνει αυτή την σχέση.

Δείτε ακόμα:  Masterchef Spoiler: Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που πάνε στον τελικό