Έρχεται το τέλος της κοινής χρήσης κωδικών και στο Disney+

Μετά το Netflix και το Disney+ θα προχωρήσει σε απαγόρευση κοινής χρήσης συνδρομών και κωδικών. Συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει από τον Καναδά την 1η Νοεμβρίου, κάτι για το οποίο η εταιρεία ενημέρωσε τους συνδρομητές στη χώρα μέσω mail.

Βέβαια, για την ώρα δεν γνωρίζουμε με ποιους μηχανισμούς και τρόπους θα προσπαθήσει η Disney να επιβάλει την απαγόρευση. Πάντως, οι νέοι όροι χρήσης είναι πιο αυστηροί, προειδοποιώντας ότι η Disney ενδέχεται να ελέγξει τις δραστηριότητες του κάθε λογαριασμού. Η μη συμμόρφωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε περιορισμούς ή ακόμη και σε ολοκληρωτικό τερματισμό του λογαριασμού του χρήστη.

Αυτή η κίνηση της Disney έρχεται μετά τις δηλώσεις του CEO Bob Iger, ο οποίος πρόσφατα είχε επισημάνει στους επενδυτές ότι παρακολουθούν με προσοχή τα πιθανά μέτρα για την καταπολέμηση της ανεξέλεγκτης κοινής χρήσης λογαριασμών στην πλατφόρμα τους. Ο Iger σημείωσε ότι πολλοί χρήστες μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης σε όλο το φάσμα υπηρεσιών της Disney.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η εταιρεία διαθέτει τα τεχνολογικά μέσα για την εποπτεία των δραστηριοτήτων σύνδεσης των χρηστών.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.