Ερευνάται αν πλαστογραφήθηκε η υπογραφή καταγγέλλοντα στην Δίκη Λιγνάδη

Τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία οι μηνύσεις της υπεράσπισης σε βάρος όλων των όλων των μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη και των μαρτύρων.

Παράλληλα, ζήτησε από την εισαγγελία να διερευνήσει εάν έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του καταγγέλλοντα, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη δίκη, σε εξουσιοδότηση που προσκομίστηκε στο δικαστήριο από τον δικηγόρο του.

Επίσης, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να επιστραφεί στον Δ. Λιγνάδη το κινητό του και του λαπτοπ του. Ακόμη του αφαίρεσε ομόφωνα το χρόνο της προφυλάκισή τους από την ποινή που του επέβαλλε. «Έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε έφεση» είπε στο Δημήτρη Λιγνάδη η πρόεδρος και εκφώνησε το λύεται η συνεδρίαση.

Εν τω μεταξύ ο Δ. Λιγνάδης προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος αναμένει την καταβολή της χρηματικής εγγύησης των 30 χιλιάδων ευρώ που ορίστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την έξοδο του από την φυλακή.

Προς το παρόν αποχώρησε από το Πρωτοδικείο συνοδεία αστυνομικών με προορισμό τις φυλακές Κορυδαλλού.

 

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.