Έργα οδοποιίας ύψους 5.168.000 ευρώ σε Σπάτα και Αρτέμιδα – Επίβλεψη από Αυγερινό και Μάρκου (φωτό)

Στα τεχνικά έργα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος που αφορούν οδοποιία και κατασκευή πεζοδρομίων και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, για προγραμματισμένη επίβλεψη μαζί με τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου και κλιμάκιο των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών.

Ο κ. Αυγερινός επίβλεψε τα έργα που αφορούν συντήρηση οδικού δικτύου και κράσπεδα και έχουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά και κατασκευή νέου οδικού δικτύου που είναι σε εξέλιξη και αφορούν 27 δρόμους στην Αρτέμιδα και 14 στα Σπάτα, ύψους συνολικού προϋπολογισμού 5.168.000 ευρώ και ύψους των δύο συμβάσεων ποσού 3.735.000 ευρώ και για τα δύο έργα συνολικά. Αναφορικά με το έργο της κατασκευής του νέου οδικού δικτύου, αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα ενώ το μήκος των νέων δρόμων που έχουν ήδη κατασκευαστεί είναι 32.000 τ.μ. περίπου.

«Στην Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε σκληρά για να συμβάλλουμε στην βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη μας Γ. Πατούλη και καταβάλλουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, κάθε δυνατή προσπάθεια για να στεκόμαστε αρωγοί στις ανάγκες των Δήμων της περιοχής μας» ανέφερε ο κ. Αυγερινός.

Δείτε ακόμα:  Καταγγελία για επεισόδια  με πυροβολισμούς και ουρλιαχτά στην Αρτέμιδα