Εργαστήριο ενηλίκων με την Ευτυχία Βαρσαμή

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε ένα εργαστήριο για ενηλίκους, με αφορμή το βιβλίο Ευτυχία είναι…, της Ευτυχίας Βαρσαμή, που μιλά για την ευτυχία και την αυτοφροντίδα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ευτυχία Βαρσαμή, συγγραφέας και ψυχοπαιδαγωγός.

Φρόσω Φωτεινάκη, συγγραφέας, ψυχολόγος και ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεύτρια.

Μάριος Μάζαρης, δάσκαλος και συγγραφέας.

Ανδρομάχη Καλλιβρούση, νηπιαγωγός και παιδαγωγός με ενσυναίσθηση.

Κράτηση θέσης στο [email protected] έως την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024.

Ευτυχία είναι…

Τι είναι άραγε η ευτυχία για σένα; Το να βλέπεις τα παιδιά σου ευτυχισμένα;

Σε αυτό το βιβλίο, τα παιδιά μας λένε πότε νιώθουν χαρά και ευτυχία. Και ξέρεις πότε συμβαίνει αυτό; Όταν εσύ, ο γονιός, είσαι χαρούμενος, γεμάτος, υγιής, γελαστός και ικανοποιημένος. Η χαρά των παιδιών σου πηγάζει από τη δική σου στιγμή ευτυχίας: το ζεστό μπάνιο σου, τη βόλτα σου, τη στιγμή που ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι….
Αν, λοιπόν, ευτυχία για εσένα είναι η ευτυχία του παιδιού σου, τότε δες βαθιά μέσα σου, βρες τη δική σου στιγμή ευτυχίας, ανάπνευσε… και θα δεις το παιδί σου ευτυχισμένο.

Συγγραφέας

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΑΡΣΑΜΗ είναι ψυχοπαιδαγωγός, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο Θέατρο στην εκπαίδευση στο ΑΠΚυ. Έχει ειδικευτεί στην ψυχοπαθολογία βρεφών και νηπίων στην ΕΨΥΠΕ και είναι απόφοιτος του εργαστηρίου Anima με εξειδίκευση στην “Καλλιτεχνική και Δημιουργική εκπαίδευση”. Σήμερα σπουδάζει “Ψυχολογικές επιστήμες και τεχνικές”. Από το 2009 εργάστηκε σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία στην παράλληλη στήριξη με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, καθώς και ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε πνευματικά κέντρα και άλλους φορείς. Ως μητέρα τριών παιδιών, των δίδυμων αγοριών της και ενός κοριτσιού, ένιωσε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να εξηγεί καθημερινά τα πάντα και να απαντάει σε όλα τα γιατί.

Ως σύμβουλος γονέων μιλά στους γονείς για αυτοφροντίδα αλλά εκείνοι όλο την αρνούνται. Της ήρθε η ιδέα, λοιπόν, να φτάσει στους γονείς μέσω των παιδιών…

Και ποιος καλύτερος δρόμος για όλα από μια ιστορία…

Κάπως έτσι οι ιστορίες ξεκίνησαν και σταματημό δεν έχουν…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.