Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Κινητοποίηση σήμερα στο Υπουργείο Υγείας

Όλοι σήμερα στις 7:30μμ στο Υπουργείο Υγείας.

Η οργή μας, από την συνεχόμενη απαξίωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που οδηγεί στον θάνατο τον λαό, να γίνει δύναμη ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής.

Η οργή και η αγανάκτηση όλων μας από την συνεχόμενη απαξίωση των Δημόσιων Δομών Υγείας που οδηγούν ακόμα και στο να πεθαίνουν συνάνθρωποί μαςγιατί δεν υπάρχουν ασθενοφόρα καθώς το υποστελεχωμένο με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων ΕΚΑΒ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του λαού της χώρας μας, πρέπει εδώ και τώρανα χτυπήσει καμπανάκι σε όλους τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους και να γίνει συνειδητός οργανωμένος αγώνας ενάντια σε αυτήν την πολιτική, αγώνας διεκδίκησης που θα ανοίγει τον δρόμο να ανατρέψουμε το σάπιο σύστημα που λογαριάζει τις ζωές όλων μας σαν κόστος και την υγεία του λαού ως εμπόρευμα και ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Απέναντι σε αυτό το κράτος που μπορεί να έχει πλεόνασμα σε Αύρες, σε δυνάμεις καταστολής και σε εξοπλιστικά προγράμματα για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, αλλά όχι σε πυροσβεστικά, σε ασθενοφόρα σε γιατρούς και νοσοκομεία, ο εργαζόμενος λαός να αντιτάξει τον διαρκή αγώνα του για γίνουν πράξη και να ανοίξει ο δρόμος να μπουν μπροστά οι δικές του ανάγκες για ζωή με δικαιώματα.

Όλοι σήμερα στις 7:30μμ στον Υπουργείο Υγείας για να με Σύνθημά μας: Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Τώρα ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, πλήρη στελέχωση και επάνδρωση με μέσα και προσωπικό των τοπικών σταθμών του ΕΚΑΒ, δημιουργία νέων όπου απαιτείται, δημιουργία Γενικού Δημόσιου Νοσοκομείου στην Αν. Αττική.

Η Διοίκηση

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.