Εσωκομματικές εκλογές Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου: Μιχάλης Λουκάτος – Ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους

Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 23 Νοεμβρίου 2025 είναι ο Μιχάλης Λουκάτος.


Ο κ. Λουκάτος, με πολυετή παρουσία στην κομματική οργάνωση, ζητά την εμπιστοσύνη των μελών της ΝΔ, τονίζοντας πως στόχος του είναι η ενίσχυση της οργανωτικής λειτουργίας, η ενεργή συμμετοχή των πολιτών και η συνεχής παρουσία της οργάνωσης στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Σε δήλωσή του στο  iRafina.gr,  απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να τον τιμήσουν με την ψήφο τους, τονίζοντας πως επιθυμεί «να συνεχίσει με υπευθυνότητα, συνέπεια και πραγματική διάθεση προσφοράς».

Υπογραμμίζει πως προτεραιότητά του είναι μια δυνατή, ανοιχτή και σύγχρονη ΔΗΜ.ΤΟ που θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και θα συμβάλλει στην επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας.

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων σε Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025.

Στη Ραφήνα το εκλογικό κέντρο θα λειτουργήσει στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας, όπου τα μέλη της ΝΔ θα μπορούν να προσέλθουν για να ψηφίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις 8:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Όπως σημειώνει ο Μιχάλης Λουκάτος, «οι οργανώσεις στη βάση είναι η καρδιά του κόμματος» και καλεί τα μέλη να συμμετάσχουν μαζικά, ώστε – όπως αναφέρει – «να κάνουν τη φωνή τους πιο δυνατή την επόμενη μέρα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.