Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο (18/7) στο Ιερό Προσκύνημα Χριστού στα Σπάτα

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18 Ιουλίου στις 9:00 – 13:00 στο Ιερό Προσκύνημα Χριστού στα Σπάτα, Αγίου Δημητρίου 23 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Aιμοδοσία της Ορθόδοξης Μαθητείας και της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Η ανάγκη για αίμα δεν παύει ποτέ, πόσο μάλλον τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ελλείψεις αυξάνονται.

Αν αναρωτιέστε γιατί να δώσετε αίμα σκεφτείτε πως για κάποιους συνανθρώπους μας το αίμα είναι το φάρμακο που τους κρατά στη ζωή.

Το αίμα είναι ένας ζωντανός ιστός που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο, δεν παρασκευάζεται και προσφέρεται μόνο από υγιείς και ανιδιοτελείς δότες.

Δείτε ακόμα:  Αποκλειστικό: Βαριές "καμπάνες" στα μέλη σπείρας που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας!

Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι, αν ένας στους 20 ανθρώπους έδινε αίμα εθελοντικά μία φορά το χρόνο, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις τακτικές ανάγκες των ασθενών της χώρας μας!

Σας προσκαλούμε λοιπόν να δείξετε έμπρακτα για μια ακόμη φορά την αγάπη σας στον συνάνθρωπο ως εθελοντές αιμοδότες.

Για τη διευκόλυνση της οργάνωσης σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο galilee@galilee.gr

Φιλική υπενθύμιση:

Την ημέρα της αιμοδοσίας να έχετε απαραίτητα μαζί σας τον ΑΜΚΑ σας και την Αστυνομική σας Ταυτότητα. Να έχετε ακόμη το ημερολόγιο αιμοδότη που παραλάβατε κατά την τελευταία μας αιμοδοσία.

Δείτε ακόμα:  Λαϊκή Συσπείρωση: Περιφερειακό Συμβούλιο με συμβούλους από τις παραλίες να συζητάνε για το Μάτι δύο χρόνια μετά την καταστροφή

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Για να γίνω αιμοδότης.
Όλα για το αίμα