Αίτημα από Αιολικό για αναβολή του αγώνα με Θύελλα Ραφήνας – Σοκ αν γίνει δεκτό από την ΕΠΟ!

Αίτημα στην ΕΠΟ για αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας έκανε ο Αιολικός. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα «περίεργο» αίτημα από την ομάδα της Μυτιλήνης, που επικαλείται κόπωση από τα συνεχόμενα ματς που δίνει λόγω των αναβολών!

Θυμίζουμε ότι ο Αιολικός δεν έδωσε το πρώτο του παιχνίδι στη φετινή σεζόν με τον Παλληνιακό (για τη 2η αγωνιστική), λόγω του ότι το γήπεδό του χρησιμοποιήθηκε για τους Παναιγαιατικούς αγώνες.

Ωστόσο, η ΕΠΟ θα μπορούσε να ορίσει το ματς αυτό στο δεύτερο γήπεδο του νησιού που έχει αδειοδότηση και αγωνίστηκε σε αυτό μια ομάδα στη Γ’ Εθνική για ολόκληρη σεζόν. Μιλάμε φυσικά για το γήπεδο του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Από τον Αιολικό επικαλούνται κόπωση από τα συνεχόμενα ματς που έχουν δώσει, δύο εξ αυτών μεσοβδόμαδα.

Πέραν του Παλληνιακού, ο Αιολικός αντιμετώπισε την περασμένη Τετάρτη τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο. Το αίτημα αυτό εξετάζεται αυτή τη στιγμή από την ΕΠΟ. Θα γίνει δεκτό; Θα μάθουμε σύντομα…

Ωστόσο, υπάρχει ένας καλός λόγος για να μην γίνει δεκτό ένα τέτοιο αίτημα και μια αντίθετη απόφαση θα προκαλέσει σοκ!

Το να αναβάλλεις ένα κυριακάτικο ματς δεν είναι σε καμία περίπτωση σωστό. Μιλάμε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αυτό της Γ’ Εθνικής, και για παίκτες που δεν ζουν από το ποδόσφαιρο, αλλά εργάζονται κανονικά στις δουλειές τους. Το να αλλάζεις λοιπόν ένα κυριακάτικο ματς και να υποχρεώνεις στη συνέχεια τις ομάδες να παίξουν μεσοβδόμαδα είναι τουλάχιστον «άκυρη» απόφαση. Γι’ αυτό και θα πρέπει να μην «αδικηθεί» σε αυτήν την περίπτωση η Θύελλα, παίζοντας άνευ λόγου και αιτίας μια από τις επόμενες Τετάρτες με τον Αιολικό!

Φυσικά, η ΕΠΣΑΝΑ οφείλει να παρακολουθήσει το θέμα και εφόσον κριθεί απαραίτητο να επέμβει από τη στιγμή που το θέμα αφορά ομάδα της Ένωσης…

epsanastisentra.blogspot.com