Έτσι είναι σήμερα η ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου – Η σπάνια εμφάνισή της (φωτό)

Η Χαριτίνη Καρόλου υπήρξε από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και η 77χρονη σήμερα ηθοποιός έκανε μία σπάνια εμφάνιση.

Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε σε εκδήλωση που έκανε το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) και παραμένει κοκέτα!

Ο Χαριτίνη Καρόλου γεννήθηκε στην Κοζάνη και ήταν το μικρότερο από τα 8 παιδιά της οικογένειας. Ο πατέρας της ήταν δικαστικός και τη δεκαετία του ’50 πήρε μετάθεση στον Πειραιά, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Είχε σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη και του Ωδείου Αθηνών αποφοιτώντας το 1964.

Η Χαριτίνη Καρόλου υπήρξε μία σπουδαία ηθοποιός ενώ ήταν αδελφική φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα είχαν παίξει μαζί στην ταινία «Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα» υποδυόμενες τις αντίζηλες κάτι που βέβαια απείχε από την πραγματικότητα.

Τη θυμόμαστε από τους ρόλους της στις ταινίες «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα» στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και από την ταινία «Οι σφαίρες δε γυρίζουν πίσω» του Φώσκολου.

Ήταν σύζυγος του σκηνοθέτη Σούλη Γεωργιάδη τον οποίο έχασε τον Ιανουάριο του 1997 και με τον οποίο δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Σήμερα ζει στο Παγκράτι και πλέον κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε πως είναι σήμερα η Χαριτίνη Καρόλου

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.