Έτσι «βγήκε» η φωτογραφία του Brad Pitt με τη Jenifer Aniston

Η φωτογραφία τους στα παρασκήνια των βραβείων SAG όταν ο ένας συνεχάρη τον άλλο ήταν, για πολλούς, η φωτογραφία της χρονιάς. Τα αγγίγματα, τα γέλια και η “στιγμή” που είχαν Jennifer Aniston και Brad Pitt “άναψε” νέες φωτιές.

Η φωτογραφία τους στα παρασκήνια των βραβείων SAG όταν ο ένας συνεχάρη τον άλλο ήταν, για πολλούς, η φωτογραφία της χρονιάς. Τα αγγίγματα, τα γέλια και η “στιγμή” που είχαν Jennifer Aniston και Brad Pitt “άναψε” νέες φωτιές.

Από τον Ιανουάριο του 2005 όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του, οι εκατομμύρια θαυμαστές τους, ονειρεύονται να τους δουν μαζί. Και όταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τη συνάντηση της χρονιάς ανάμεσα στη Jennifer Aniston και τον Brad Pitt στήθηκε… πανηγύρι.

Πως φτάσαμε όμως στη στιγμή που, κατά πολλούς, έδωσε τη φωτογραφία της χρονιάς; Η πιο κατάλληλη για να απαντήσει δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Emma McIntyre, τη φωτογράφο του πρακτορείου Getty. Εκείνη δηλαδή που πάτησε το… κλικ την πιο κατάλληλη στιγμή.

 

Η Emma McIntyre βρέθηκε στα παρασκήνια των SAG και «μυρίστηκε» τη… στιγμή που επρόκειτο να έρθει λίγο αργότερα όταν άκουσε πως η Jennifer Aniston κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά για το The Morning Show. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Brad Pitt είχε κερδίσει το βραβείο Β’ Ανδρικού για το Once Upon A Time In… Hollywod.

Στα παρασκήνια, ο Brad Pitt έβλεπε τον ευχαριστήριο λόγο της πρώην συζύγου του. Κι όταν εκείνη βρέθηκε στα παρασκήνια, θέλησε να την συγχαρεί.

Η Emma McIntyre περιέγραψε στο People όλα όσα προηγήθηκαν της -διάσημης πια- φωτογραφίας: «Ήταν και οι δυο στα παρασκήνια και μιλούσαν στους δημοσιογράφους. Η Jennifer είχε μόλις υπογράψει κάποιες αφίσες για τα SAG και πλησίαζε προς τους δημοσιογράφους. Έτρεχα ανάμεσα στα δυο σημεία των παρασκηνίων. Ήμουν έτοιμη να φύγω όταν είδα τον Brad να πλησιάζει και αισθάνθηκα πως θα ήταν μια στιγμή που άξιζε να φωτογραφηθεί.

Η… ιστορία αποδεικνύει πως είχε απόλυτο δίκιο. «Φώναξε “Aniston” κι εκείνη γύρισε, αγκαλιάστηκαν και έδωσαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δυο πετυχημένους ανθρώπους σε μια σημαντική τους στιγμή, που αναγνωρίζουν ο ένας την επιτυχία του άλλου και πραγματικά φαίνονταν να είναι χαρούμενοι που συναντιώνταν. Η στιγμή ήταν πραγματικά συγκινητική και μπορούσες να αισθανθείς τον σεβασμό ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που γνωρίζονται περισσότερα από 20 χρόνια και είναι και οι δυο πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν».

 

 

View this post on Instagram

 

Behind the scenes with two of tonight’s Actor® recipients 😍 #sagawards

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on

Αν και ήταν στο ίδιο σημείο άλλοι δυο φωτογράφοι, η McIntyre κατάφερε να έχει την καλύτερη θέση. «Στάθηκα στο πλάι κι έτσι κατάφερα να «πιάσω» τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις τους».

Πηγή: People