Εύα Καϊλή-Φραντσέσκο Τζόρτζι: Στην Κρήτη η βάπτιση της κόρης τους

Βαπτίσια στην Κρήτη για την Εύα Καϊλή και τον Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι. Η όμορφη ευρωβουλευτής θα βαφτίσει την κόρη της, που γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021, στο Ηράκλειο, με νονούς τους επιχειρηματίες Γιώργο Βενέρη και Αντώνη Καράτζη.

Το μυστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και, ως γνωστόν, η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη. Θα βαφτιστεί, δε, ορθόδοξη χριστιανή, όπως η ίδια η πολιτικός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. έχει δηλώσει στο Mega και στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», κάτι που αποφάσισε από κοινού με τον Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι. Στα δε ιταλικά θα τη φωνάζουν Αριάννα.

Παρότι έχει γίνει ονοματοδοσία στην κόρη τους, η βάφτισή της αρχικά είχε δρομολογηθεί για το Πάσχα που μας πέρασε, αλλά τελικώς αναβλήθηκε για το φθινόπωρο. Όσο για την Εύα, μολονότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πανέμορφη Κρήτη, με την οποία δηλώνει ερωτευμένη, εξ ου κι αποφάσισε να τελεστεί το Μυστήριο στη λεβεντογέννα. Επίσης, οι νονοί της μπέμπας κατάγονται από το νησί, ενώ το όνομα της μικρής προέρχεται από τον μινωικό πολιτισμό – αναφερόμαστε στην Αριάδνη, τον μίτο της οποίας χρησιμοποίησε, ως γνωστόν, ο Θησέας για να βγει από τον λαβύρινθο του Μινώταυρου.

Σημειώνουμε ότι η Εύα είχε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τόσο τη σχέση όσο και την εγκυμοσύνη της. Για το κοριτσάκι της έχει πει χαρακτηριστικά: «Όλα φωτίστηκαν αλλιώς με το που ήρθε στη ζωή. Κάθε μέρα που το βλέπω να μεγαλώνει, είναι μια φανταστική εμπειρία». Όσον αφορά τώρα το έτερόν της ήμισυ, επαγγέλλεται ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.