Ευαγγ. Μπουρνούς: Έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές αρχές για τους Βανδαλισμούς στα σχολεία (φωτό)

Δημόσια καταγγελία για τους βανδαλισμούς που έχουν γίνει στα υπό κατάληψη σχολεία κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ενημερώνοντας πως έχουν ειδοποιηθεί οι εισαγγελικές αρχές

Αναλυτικά ο κ. Μπουρνούς αναφέρει:

“Η εικόνα σήμερα των σχολείων στη Ραφήνα που βρίσκονται υπό κατάληψη.

Κάποιοι χειροκροτούν, κάποιοι αδιαφορούν, κάποιοι λένε ότι το κάνουν στη μνήμη θυμάτων, κάποιοι άλλοι γιατί έχουν αντίθετη άποψη για τα έργα υποδομής που γίνονται στον τόπο μας.

Προσωπικά παίρνω ξεκάθαρη θέση, απέναντι σε αυτή την διάλυση των υποδομών και ιδίως αυτών των υποδομών της παιδείας που απευθύνονται στο μέλλον του τόπου μας, τα παιδιά μας.

Το λυπηρό είναι ότι αυτή η διάλυση γίνεται από αυτό το ίδιο το μέλλον, τα ίδια τα παιδιά μας (ορισμένα εξ αυτών), με την ανοχή βέβαια άλλων μεγαλύτερων, παραγόντων της εκπαιδευτικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας πολιτών.

Η καταγγελία μου είναι δημόσια και προφανώς απευθύνεται σε κάθε αρμόδια αρχή, ανάμεσα στις οποιες και οι εισαγγελικές και οι οποίες έπρεπε ήδη να είχαν αρμοδίως ενημερωθεί μέσω της ίδιας της εκπαιδευτικής κοινότητας, που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα.

Οι ευθύνες είναι αυτονόητο ότι θα αναζητηθούν σύντομα
Εκφράζοντας τη βαθιά μου θλίψη, νιώθω ακέραια την ευθύνη για την προστασία όλων αυτών που έχουμε δημιουργήσει όλοι μαζί.”

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.