Έξαλλος ο Δημ. Καραγεωργίου με δημοσίευμα ιστοσελίδας

Το να προσπαθείς να πείσεις τους αναγνώστες σου πως ένας υποψήφιος δήμαρχος μπορεί από πριν τις εκλογές να γνωρίζει με βεβαιότητα αφενός μεν, ότι θα εκλεγεί ο ίδιος, αφετέρου δε και την ακριβή σειρά με την οποία θα «τερματίσουν» σε σταυροδοσία οι υποψήφιοι σύμβουλοί του,

ώστε να υποσχεθεί σε κάποιον προεκλογικά ότι δήθεν θα «αναγκάσει» (λες και υπάρχει τρόπος!) δύο συγκεκριμένους άλλους που θα προπορευτούν εκείνου… μετεκλογικά να μην αναλάβουν θέση στο ΔΣ για χάρη του, δείχνει σε τι επιπέδου νοημοσύνης άτομα επιθυμείς να απευθύνεσαι.

Το γεγονός ότι μέσω εμού επιχειρείς να βλάψεις μετεκλογικά (όπως και προεκλογικά εσκεμμένα έκανες με τον «κίτρινο» τύπο σου) έναν επανεκλεγέντα δήμαρχο που μόλις χθες πέτυχε μια σαρωτική νίκη, που οι συμπολίτες μας απεφάνθησαν πως επικροτούν τα έργα και ημέρες του και τον εξουσιοδοτούν να ολοκληρώσει το όραμά του για την πόλη μας μαζί με εμάς τους συνεργάτες του, αφήνει σε κοινή θέα τις δόλιες μεθόδους και τα απωθημένα σου.

Χώνεψέ το… Ο Βαγγέλης Μπουρνούς θα είναι δήμαρχος για ακόμη 4 χρόνια! Μαζί του θα μετατρέψουμε το Πικέρμι και τη Ραφήνα μας στη σύγχρονη πολιτεία που ονειρευόμαστε και αξίζουμε.

Αυτή που μας στέρησαν 20 ολόκληρα χρόνια πριν οι πρωταγωνιστές του «χθες», σήμερα βαλμένοι από τους δημότες στο περιθώριο, που υποστηρίζεις! Εκεί όμως ανήκεις κι εσύ και οι μέθοδοί σου… Στο ΧΘΕΣ!

Υ.Γ. Είναι η δεύτερη φορά που γράφεις δυσφημιστικό δημοσίευμα για μένα. Για την τρίτη ξέρεις τι λένε φαντάζομαι!

Δημήτρης Καραγεωργίου

Διαβάστε επίσης