Έξαλλος ο Γ. Βουδούρης: Να διωχθεί για ρατσισμό!


Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση μιας νοσηλεύτριας του νοσοκομείου Σωτηρία που εργάζεται σε ΜΕΘ η οποία αναφέρει πως λόγω της δουλειάς της, της αρνήθηκαν να της νοικιάσουν σπίτι.

Οπως περιγράφει η Βάλια με ανάρτησή της στο facebook περιγράφει αφού βρήκε σπίτι και έδωσε εγγύηση στον ιδιοκτήτη, μία ημέρα την ενημέρωσαν ότι πρέπει να ακυρωθεί η ενοικίαση, καθώς οι ένοικοι της πολυκατοικίας πληροφορήθηκαν ότι δουλεύει σε ΜΕΘ. «Στενοχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για τη δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό», αναφέρει χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας πως το ίδιο βιώνει καθημερινά κι από άλλους ανθρώπου που φοβούνται να την πλησιάσουν.

Έξαλλος με το γεγονός και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Φίλιππος Καβουνίδης” και ιατρός Γεράσιμος Βουδούρης ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει:

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ιερά Πανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίου Νικολάου

Δεν θα διωχθεί για ρατσισμό ο ιδιοκτήτης που δεν νοίκιασε το διαμέρισμα στην νοσηλεύτρια της ΜΕΘ;;

Ακολουθεί η ανάρτηση της νοσηλεύτριας:

«Μετράω 9 μήνες που εργάζομαι σε νοσοκομείο αναφοράς. Αρχικά ήταν όλα άγνωστα για όλους μας και ο φόβος επικρατούσε. Γνωστοί και φίλοι, μου έλεγαν πώς μπορώ και δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες και με ρωτούσαν αν φοβάμαι. Φοβάμαι, έλεγα, αλλά προσέχω. Καθώς οι μέρες περνούσαν, έβλεπα τα βλέμματά τους πάνω μου με αγωνία, καχυποψία και φόβο. Όσοι ήξεραν πού δουλεύω έκαναν ένα βήμα πίσω. Δεν τους κατηγόρησα ποτέ, τους κατανοούσα.

Δείτε ακόμα:  Στην Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης - Μαραθώνα - Ραφήνας Μπουρνούς & Μώρος (φωτό)

Πριν λίγο καιρό έψαχνα να βρω σπίτι, βρήκα, το έκλεισα, έδωσα εγγύηση και μία μέρα μετά με πήρε ο ιδιοκτήτης να μου το ακυρώσει, γιατί έμαθε η πολυκατοικία ότι δουλεύω σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσω. Ξαφνιάστηκα. Στενοχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για τη δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό. Οι συνάδελφοί μου και εγώ έχουμε υποστεί αρκετές φορές κοινωνικό ρατσισμό αυτούς τους μήνες και ας προσέχουμε και ας έχει γεμίσει η μούρη μας σπυριά και σημάδια από τις μάσκες. Είμαι η Βάλια, λοιπόν, και είμαι πάλι αρνητική».

Δείτε ακόμα:  Μαρκόπουλο: Το Σάββατο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου