Έξι μήνες φυλάκιση για τη σύζυγο του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη

Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη για την υπόθεση DNA και συγκεκριμένα για την αντιδικία που είχε με τον καθηγητή γενετικής Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

Σύμφωνα με την ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» η ίδια ήταν κατηγορούμενη για ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, που πραγματοποίησε την εξέταση DNA για την υπόθεση του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή.

Ως ηθικοί αυτουργοί στην ψευδορκία κατηγορούνταν ο Πασχάλης και η κόρη του, ωστόσο κηρύχτηκαν αθώοι από το δικαστήριο.

Δείτε ακόμα:  Ελεονώρα Μελέτη: Σε καραντίνα με τους followers της - «Ψάχνω τη γεύση και την όσφρηση»

«Μετά από ένα χρόνο δικής μου υπομονής, γιατί σε μια τέτοια ιστορία μπορεί κάποιος να έχει εκρήξεις και να λέει διάφορα, όπως ότι ήταν αδιαφανής η διαδικασία που παραπέμπει σε χρηματισμό, εγώ αυτό δεν μπορούσα να το δεχτώ, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο, ποτέ να μη μείνει ο κόσμος με την ιδέα ότι οι πατρότητες μπορούν να αλλάξουν», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Αρβανιτίδη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε ανάγκη δημοσιότητας. Η υπόθεση είναι άνευ αντικειμένου».

Δείτε ακόμα:  Απίστευτο! Ο κορoνοϊός σκότωσε τον πατέρα του Χρανιώτη και τώρα παλεύουν η γυναίκα και το μωρό του…

Οι έξι αγωγές και οι έξι μηνύσεις που έχουν γίνει για την υπόθεση, έχουν κερδηθεί από τον κ. Πάγκαλο και ήδη έχουν επιδικαστεί ποσά που υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ ως αποζημιώσεις.

«Δεν έχω πάρει τίποτα, δηλώνουν εντελώς φτωχοί, ούτε ένα ευρώ δεν έχουν. Εξέφρασα την απορία πως είναι κάθε μέρα σε συναυλίες», δήλωσε είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος.

fthis.gr