Φαίη Σκορδά: “Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου”

O Γιώργος Λιάγκας τους αποκάλεσε «γαϊδούρια»

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Make a Wish» είναι γνωστός για την προσφορά του σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, εκπληρώνοντας το όνειρό τους να γνωρίσουν από κοντά κάποιο διάσημο πρόσωπο και να περάσουν λίγη ώρα μαζί του. Πρόκειται για μια σημαντική συνεισφορά στην ανάκτηση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης των παιδιών που δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό» αναφέρθηκε στην επίσκεψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη η οποία συνάντησε έναν μικρό μαχητή και πέρασε λίγο χρόνο μαζί του, κάνοντας την ευχή του πραγματικότητα.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε εύσημα στο γνωστό μοντέλο και στην Έλενα Χριστοπούλου που την συνόδευσε, ενώ ταυτόχρονα ξέσπασε κατά διάσημων προσώπων που αδιαφορούν σε αυτό το συγκινητικό κάλεσμα:

«Σαν πρέσβειρα του “Make a Wish” θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα. Κάλεσαν από το “Make a Wish” τη Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι. Η Χριστοπούλου είπε αμέσως ότι θα πάνε, έκλεισε εισιτήρια, πήρε την Ηλιάνα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει. Κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο… Γι’ αυτό το λόγο το λέω. Την Ηλιάνα και την Έλενα αυτό τις κάνει ξεχωριστές», είπε η Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα στη συνέχεια επενέβη ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την παρότρυνε να πει τα ονόματά τους και τους χαρακτήρισε… «γαϊδούρια».

 

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.