Φεστιβάλ drive-in σινεμά στην Γλυφάδα

Μετά την χθεσινή “μυστήρια” ανακοίνωση για την λειτουργία του πρώτου drive-in κινηματογράφου στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια, μια ακόμη ανακοίνωση, προαναγγέλει την λειτουργία αντίστοιχου drive-in σινεμά στην Γλυφάδα.

Πρόκειται μάλιστα για φεστιβάλ προβολών που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου:

«Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in!

Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: « Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε».

moveitmag.gr