Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου: Ευχαριστούμε το “Πράσινο Πλυντήριο” και τον κ. Γ. Χρουση

Η Φιλαρμονική μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τα στεγνοκαθαριστήρια της περιοχής μας “Το πράσινο πλυντήριο” (Πρασινο Πλυντηριο) και προσωπικά τον ιδιοκτήτη τους κ. Γιώργο Χρούση για την προσφορά 30% έκπτωσης που μας παρέχουν για τον καθαρισμό των σακακιών όλων των μελών μας.

Εκτιμούμε πολύ αυτή την προσφορά διότι πέρα από εύστοχη επιχειρηματική κίνηση, είναι και μια ευγενική χειρονομία από επιχείρηση της πόλης μας προς τη φιλαρμονική μας, κίνηση που σίγουρα “ανοίγει” τον δρόμο και για παρόμοιες ενέργειες συνεργασίας στο μέλλον, όχι απαραίτητα προς τη φιλαρμονική μας, όσο μεταξύ όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας είτε με εμπορική, πολιτιστική ή και άλλη μορφή.

Δείτε ακόμα:  Σαραγούδας: Πήραν φωτιά οι σούβλες!

Για τη Φιλαρμονική μας τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις, ακόμα και τα σπίτια των κατοίκων της είναι το “σκηνικό” που μας περιβάλλει κατά τις εμφανίσεις μας και δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε να μπορούμε να “χρωματίζουμε’ με τα καλύτερα μουσικά χρώματα αυτό το “σκηνικό”.

Έτσι, κάθε προσφορά που μας γίνεται απο επιχείρηση της πόλης μας, την καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά, την αποδεχόμαστε, θεωρούμε ότι εκτιμάται και η δική μας προσφορά απο τους άλλους και παίρνουμε ώθηση για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Δείτε ακόμα:  Προστασία Οθόνης Tempered Glass ZAGG InvisibleShield στα ired

Ευχαριστούμε πολύ.

Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου