Φορολοταρία: «Δώρο» 1,2 εκατ. ευρώ στη σούπερ Χριστουγεννιάτικη κλήρωση

Φορολοταρία: Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

H σούπερ χριστουγεννιάτικη κλήρωση μέσω της οποίας η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα επιβραβεύσει τους φορολογούμενους που χρησιμοποίησαν φέτος ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους θα πραγματοποιηθεί . πριν τα Χριστούγεννα

Η μεγάλη φορολοταρία του Δεκεμβρίου θα μοιράσει σε 12 υπερ-τυχερούς 1,2 εκατ. Ευρώ αφού θα λάβουν 100.000 ευρώ ο καθένας.

Το χρηματικό έπαθλο το οποίο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Στην ετήσια κλήρωση συμμετέχουν αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις 11 μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο του 2023.

Οι φορολογούμενοι οι οποίοι κληρωθούν θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημειώνεται πως στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Για να δηλώσεις το IBAN σου πηγαίνεις στη σελίδα της ΑΑΔΕ κι έπειτα επιλέγεις το “Μητρώο & Επικοινωνία”. Στη συνέχεια πρέπει να επιλέξεις το “Δήλωση Λογαριασμού IBAN”.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.